UNOX NIEUWJAARSDUIK
De Unox Nieuwjaarsduik is weer aanstaande. Op dinsdag 1 januari 2019 om 14.00 uur gaan we weer duiken voor doelen. De goede doelen zijn voor de Wieker Kaante: Speeltuinvereniging De Speulhorst en Zwembad De Slenken en voor de Rieverster Kaante de Peuterspeelzaal. Duik lekker mee en eventueel verkleed. Dus activeer familie en al je vrienden om een keer lekker mee te duiken. Weet je nog bedrijven die willen sponsoren dan kan dat natuurlijk altijd. Na afloop van de duik is er weer gelegenheid om te douchen onder de douches van de firma Huisjes en daarna lekker snert te eten en te toasten op een gelukkig 2019 in Cafe de Wiekslag of De Tente in IJhorst.

NIEUWJAARSDUIK 2019 (Persbericht)
Duik voor Doelen. Zo wordt de Unox Serieuze Nieuwjaarsduik genoemd die de motorclub De Antrappers uit de Wijk op dinsdag 1 januari 2019 gaat organiseren. Dit is de vijftiende maal dat de club deze duik op nieuwjaarsmiddag houdt. In 2005 was het als grap begonnen om hun jubileum jaar met een frisse start te beginnen. De animo en het enthousiasme bij de deelnemers en het publiek is de laatste jaren zo groot geweest dat men er bijna niet meer onderuit kan om dit jaarlijks te organiseren, hoewel het eigenlijk een eenmalige actie zou zijn. Ook wordt er vanuit IJhorst de laatste jaren lekker meegedoken. De organisatie van het Oud/ en Nieuwfeest (beter bekend als de jongens van de Tente) activeren elk jaar zoveel mogelijk duikers voor de koude sprong en komen zelf met een voorstel voor het goede doel waarvoor zij duiken.
In 2019 zal er dus ook weer gedoken worden voor goede doelen. Dit zijn voor De Wijk twee doelen, te weten Speeltuinvereniging de Speulhorst voor vervanging speeltoestellen en Zwembad De Slenken voor renovatie van douches. Voor IJhorst is dit voor de Peuterspeelzaal de Reestrakkertjes voor nieuw speelmateriaal. Wij hopen dat er dus ook veel mensen meeduiken en willen ook zeker de bestuurders van beide zijden uitdagen om mee te duiken.
Het is de bedoeling om zoveel mogelijk duikers te hebben op deze dag en we verzoeken mensen van verenigingen, stichtingen, clubs en wat al niet meer, aan de duik te laten deelnemen en mekaar uit te dagen. Individueel duiken is natuurlijk altijd mogelijk. Duikers uit de gehele regio zijn welkom. Het is de bedoeling dat de duikers (zich laten) sponseren voor minimaal vijf Euro, wat dan ter beschikking gesteld wordt van goede doelen. (Mogen dit natuurlijk ook zelf betalen.) Als je een beetje ludiek verkleed wil gaan wordt dat ook zeer gewaardeerd. Ook verwachten wij dat het aanwezige publiek het nodige doneert (In de Melkbusse of bij de Geldwolven in de gele hesjes)
Er kan worden deelgenomen door iedereen, uit De Wijk en IJhorst, en natuurlijk ver daarbuiten, die het jaar fris wil gaan starten en de leeftijd doet ook niet terzake, als je maar kan zwemmen, want je duikt (lees springt) voor eigen risico. Schoeisel is wel aan te raden. Na de duik is er een professorische douche te gebruiken. Deze wordt al jaren geleverd door de firma Huisjes. Opgave kan via motorclub@antrappers.nl. (dan kunnen we een beetje rekening houden met het deelnemersaantal en de hoeveelheid snert die wij moeten verwarmen) Verdere info is te verkrijgen via www.antrappers.nl.
De duikers ontvangen na de duik een warme versnapering en een aandenken in het clubcafe (De Wiekslag) of de Tente, waar dan ook nog gelegenheid is om onder genot van een drankje van de clubs te toasten op het nieuwe jaar. Onze Nieuwjaarsduik wordt ook dit jaar weer gesponsord door UNOX en zijn wij weer een “SERIEUZE NIEUWJAARSDUIK”
De Nieuwjaarsduik vindt plaats in de Reest nabij de brug aan de Julianaweg. De duikers verzamelen om 13.30 uur in Cafe De Wiekslag of de Tente en omstreeks 13.45 uur bij de brug.Het startschot voor de duik is om 14.00 uur. Wij hopen op veel deelnemers en publiek die met zijn allen een leuk bedrag bijeen zullen brengen.Wel verzoeken wij het publiek zoveel mogelijk te voet te komen en als men met de auto komt deze even te parkeren in de woonwijk rond de Julianaweg of bij de Kerk in IJhorst. Is onderstaand evenement misschien iets voor u of uw vereniging, club, team, bedrijf of stichting. Motiveer dan zoveel mogelijk mensen en duik mee !!!!
Al met al weer een ludieke duik waar menigeen plezier van heeft.

Geachte heer, mevrouw ik wil graag meedoen met de nieuwjaarsduik op dinsdag 1 januari 2019 om 14;00 uur.Maar nu is mijn vraag waar wordt deze gehouden!

Hendrik Wittink schreef:

Helaas te laat gelezen, hopelijk heb je het kunnen vinden. Excuus voor de late reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *