Op dinsdag 27 maart trappen we de toermotoren weer an met de eerste dinsdagavondrit van 2018, met als voorrijder Jannes Mennink. Hopelijk is de opkomst weer net zo goed als vorig jaar. De volledige toerkalender en het schema van voorrijders op de dinsdagen  staat binnenkort op de site.   TIP: Kijk de motor nog even goed na en begin mooi rustig aan het seizoen.

27-mrt Jannes Mennink **3-apr Jannes Prins **10-apr Arend Klomp**17-apr  Wim de Boer **24-apr Jan Brand***1-mei Jan Mennink***8-mei Jan Timmerman***15-mei Albert Knol***22-mei Albert v/d Linde***
29-mei Klaas Vos***5-jun Harrie Huisjes***12-jun Roelof Witte***19-jun Lukas Hoogeveen**26-jun Jan ten Heuvel***3-jul Bert Schreur***10-jul Henry Oosterveen***17-jul Gerard Inberg***24-jul Jannes Mennink*31-jul Jannes Prins***7-aug Wim de Boer**14-aug Arend Klomp**21-aug Jan Brand**28-aug Jan Mennink**4-sep Jan Timmerman***11-sep Albert Knol***18-sep Albert v/d Linde***25-sep Klaas Vos***2-okt Harrie Huisjes***9-okt Roelof Witte***16-okt Lukas Hoogeveen***23-okt Jan ten Heuvel

 NAVIGATIE

Op 3 februari is een viertal leden van de toercommissie een cursus gaan volgen bij Mr. GPS en werden daar opgeleid tot Kerninstructeur Navigatie.   Zij zullen dan op termijn ook een navigatieavond voor de leden kunnen organiseren en zijn binnen de club de experts en vraagbaak op navigatiegebied voor zowel TomTom als Garmin en de MyRoute-app. Dus bij vragen of probleempjes……!! (Jannes en Jan Mennink, Albert Knol en Wim de Boer)

HEMELVAARTWEEKEND

Het Hemelvaartweekend van 10 t/m 13 mei in de Eifel zit al weer volgeboekt.  Als je nog mee wil, kan je op de reservelijst geplaatst worden voor het geval er nog afzeggingen zijn. Stuur dan een Whappie naar Jan Mennink.

 RIJTRAINING  

We zullen proberen om in april/mei weer een rijvaardigheidstraining te organiseren voor de toerrijders. Dit kan ook op een dinsdagavond, vrijdag of zaterdag en kan ook gegeven worden in clubjes van 3-4 personen. Als daar behoefte aan is geef het dan ook even aan bij de boys van de Toercommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *