NIEUWS ANTRAPPERTJE MAART APRIL

Nieuws 0 Comments

MAANDVERGADERING  DINSDAG 3 APRIL !!

De eerste maandag van de maand is Paasmaandag.   Daarom is de maandvergadering van april is verzet naar dinsdag 3 april, Dit keer op een dinsdag, zodat de toerrijders na de Dinsdagavondrit ook een keer kunnen aansluiten en hun wensen op tafel kunnen leggen voor het komende toerseizoen.  Het bestuur begint om 20.00 uur, waarna alle leden om 21.00 uur in Café De Wiekslag kunnen aansluiten.

WK FINALES IJSSPEEDWAY THIALF

Op zaterdag 7 april is in schaatstempel Thilaf weer de WK finale IJsspeedway. Leden van de club kunnen daar met de bus naar toe. De kosten zijn 10 euro per persoon en je mag voor nog eens 10 euro een introducee meenemen. Vertrek is om 17.30 uur bij het clubcafe en de race inclusief rijdersvoorstelling begint om 18.30 uur. Voor verdere info zie ook:  http://www.ijsspeedway-assen.nl

Opgave zsm en zeker voor 31 maart via Whatsapp  naar Martin Vos of Jan Mennink of via een mail naar motorclub@antrappers.nl.  Dus wacht niet te lang en geef je op !

 

FEESTAVOND/BBQ

De traditionele feestavond houden we dan toch maar weer op de woensdag voor Hemelvaart en wel op 9 mei. Inloop vanaf 17.30 uur. Na het borreluurtje beginnen we om 18.30 uur met de BBQ. Toegang is voor alle leden met partner, alsmede de helpers van de OTR-rit 2018, ook die geen lid zijn, gratis en is op basis van Ultra All-Inclusive. (Tot 24.00 uur) Kunnen de Hemelvaart rijders ook nog een goede nacht maken. Wel even opgeven, voor 1 mei, als en met wie je komt via motorclub@antrappers.nl of een WAppy naar Jan Mennink of Martin Vos. Dit voor de inkoop van de catering. Dus allemaal komen!!

MOTORTRAINING

Er wordt geprobeerd om in de maand april of mei weer een motortraining voor wegmotoren in eigen beheer te organiseren. Twee trainers zijn hiervoor benaderd worden en zo gauw er een datum bekend is wordt die gedeeld. Dit zal waarschijnlijk op een zaterdag worden. Er zijn al genoeg aanmeldingen

HEMELVAARTWEEKEND

We gaan komend Hemelvaartweekend, 10 t/m 13 mei, nog een keer naar Hotel Maas in Lutzerath. Het bevalt goed daar, de prijzen zijn oké, de omgeving is prachtig (Eifel) en de afstand is goed te overbruggen.  Aanmelding is gestopt omdat we al over de limiet van 25 personen zitten. (en er is een reservelijst)

START TOERSEIZOEN

Op dinsdag 27 maart trappen we de toermotoren weer an met de eerste dinsdagavondrit van 2018. Vertrek altijd stipt 19.00 uur. Op zondag 22 april volgt dan de eerste weekendtoerrit. Vertrek 09.30 uur. Via Hellendoorn met mooie kronkels naar de kop van Overijssel met als voorrijder Wim de Boer. Hopelijk is de opkomst weer net zo goed als vorig jaar. De volledige toerkalender staat op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *