Home

Motorclub De Antrappers De Wijk.

De Wijk is een dorpje grenzend aan het riviertje De Reest wat tevens de provinciegrens is tussen Drenthe en Overijssel, in het centrum van het dorp staat de zo kenmerkende prachtige Wieker Meule. Op 14 april 1980 werd er door een enthousiaste groep jonge  motorrijders een motorclub opgericht. De club bestaat straks in 2020 dus al veertig jaar en heeft inmiddels een rijke historie.

Het ledental is in de loop der jaren uitgegroeid tot zo’n 300.  Hieronder veel actieve off the road rijders maar de laatste jaren is ook het aantal toerrijders weer fors toegenomen. Ook heeft de club een aantal steunende leden die vaak ingezet kunnen worden bij evenementen en diverse clubactiviteiten.

Het grootste evenement is de jaarlijkse Off the Road rit. Duizend tot twaalfhonderd motorrijders uit binnen en buitenland storten zich dan met veel enthousiasme op het 45 kilometer lange parcours wat met net zoveel enthousiasme is opgebouwd door de leden van de club.

Andere evenementen zijn de jaarlijkse Nieuwjaarsduik waarvan de opbrengst naar goede doelen gaat, toerritten voor de toerrijders, classic grasbaanrace, een weekend Duitsland enz.

 

Bent u enthousiast geworden? Lid worden kan eenvoudig door het contactformulier in te vullen en deze te mailen naar: motorclub@antrappers.nl