Geslaagde 2e Avond 4-daagse voor ALS

Evenementen, Nieuws, Tour 0 Comments
De 2e Avondvierdaagse is inmiddels een feit en we kijken terug op een zeer gezellig en goed bezocht evenement.
Het exacte aantal deelnemers is nog niet boven water maar gemiddeld lag het per avond rond de 60!
Ondanks het wat mindere weer op donderdag waren er bij de MC de Gasschoeve ook nog tegen de 50 deelnemers.
Iedereen die je spreekt is positief en het initiatief wordt zeer gewaardeerd, ook mensen die niet meereden en als publiek aanwezig waren spraken hun waardering uit en deden soms spontaan een donatie. De routes waren stuk voor stuk mooi, telkens in een ander deel van de regio met hun eigen kenmerken. Bijvoorbeeld bij  Schoonebeek, je denkt even dat er wat mis is met de route maar dan kom je ineens langs een heel oud stukje met fantastisch mooie oude Saksische boerderijen die stammen uit de 16e en 17e  eeuw, mooi gedaan routemaker! normaal kom je daar nooit langs.
Ook aan gezelligheid ontbrak het zeker niet, de koffie was overal perfect en het routes laden in de apparaten lukt dit jaar ook beter dan vorig jaar.
 
De aktie:
Tot nu toe is de opbrengst € 1.125,- maar we verwachten nog wat giften en soms komt er uit onverwachtse hoek ook zomaar nog wat bij. Ook doen we gedurende het jaar acties voor ALS binnen de club wat het bedrag zal vergroten. 
Een prachtig bedrag wat in december weer wordt toegevoegd aan de ALS aktie Het Glazen Huis in Gramsbergen, jullie krijgen nog een uitnodiging daarbij aanwezig te zijn.
Dat het nodig is om geld in te zamelen bleek maar weer eens al te duidelijk toen ALS patiënt  Martijn Witte uit De Wijk aanwezig was bij de start op vrijdagavond in De Wijk. Een jonge vader van twee zoontjes die de diagnose ALS 2 jaar geleden kreeg, hij loopt inmiddels niet meer en ook andere lichaamsfuncties vallen langzaam maar zeker uit. De oplossing is niet in zicht en de kans dat het fataal afloopt is dan ook zeer reëel, om wanhopig van te worden. Daarom is het geld zo nodig, onderzoek naar medicijnen, wat is de oorzaak van de ziekte enz. enz.. Ook voor deze stichting hebben wij als club een schenking gedaan van 250 euro afkomstig van de toerrijders van de rit met Hemelvaart en enkele andere leden die betrokken waren bij de afsluitende avond bij de Wieker Meule.
 
Onze bijdrage helpt daar hopelijk ook in mee en daarom gaan we ook zeker door met dit heel gezellig maar bovenal zeer nuttig evenement. Want wat is er nou mooier dan je hobby te combineren met zo’n goed doel.
 
Namens de toercommissie van MC De Antrappers, aan allen die maar iets hebben bijgedragen aan deze geslaagde Motor Avondvierdaagse, hartelijk dank!
 
Tot volgend jaar!
 
Toercommisie MC De Antrappers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *