UNOX NIEUWJAARSDUIK

Voor de Nieuwjaarsduik van 2019 kunnen weer goede doelen aangemeld worden. De voorkeur gaat uit naar lokale goede doelen. Opgave hiervoor kan via een gemotiveerde mail naar motorclub@antrappers.nl

OTR-RITTEN

Zondag 11 november Varsseveld, zaterdag 17 november Balkbrug, zondag 25 november Hengelo en vrijdag 28 december Staphorst. Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

OTR-RIT DE WIJK

Onze eigen OTR-rit staat ook al weer gepland en we hopen deze op zondag 17 maart 2019 te kunnen organiseren. De voorbereidingen zijn al voorzichtig begonnen.

NAVIGATIE-AVOND

Op vrijdag 25 januari 2019 wordt er een navigatieavond georganiseerd. De leden van de toercommissie zijn opgeleid om deze avond te verzorgen en we zullen samen met hen MyRouteApp en de routeplanning en ons eigen navigatie apparaat gaan behandelen. Dus neem je goed opgeladen apparaten mee.  De avond wordt gehouden bij Cafe Het Vosje in Ijhorst en de aanvang is 20.00 uur.

JAARVERGADERING

De datum voor de jaarvergadering is vastgesteld op vrijdag 8 februari 2019. Het bestuur bereidt deze voor op de maandvergadering van 4 februari. Dan is er dus geen clubvergadering.

RED BULL KNOCKOUT

Deze strandrace in Scheveningen is op zaterdag 10 november. De finales worden verreden tussen 13.30 en 15.30 uur en zijn vast op TV te aanschouwen. Als je heen wil kan dat ook en de toegang is gratis. Zie ook www.redbull.com

AIRMILES

Als je de komende tijd gaat tanken met je motor of auto, laat dan je punten weer bij schrijven op de pas van De Antrappers. De opbrengst gaat ook nu weer naar een goed doel.

MOBIEL GELUID

De club heeft een mobiele geluidbox aangeschaft die ook door de leden te gebruiken is. Middels bluetooth kan je allerleid apparaten koppelen en dus je eigen muziek bij een feestje draaien. Power zit er zat in en er zitten twee micofoons bij dus je kan ook Karaoken. Huurprijs is 10 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *