AVONDVIERDAAGSE VOOR A.L.S
Op dinsdag 12-13-14 en 15 juni aanstaande houden 4 motorclubs uit de regio een MotorAvond-4Daagse!! Dit zijn in volgorde MTC Route ’66 uit Ommen (Clubhuis Witharen), Mac van Dedem uit Balkbrug (Trefpunt), De Gasschoeve uit Hardenberg (Clubhuis Lutten) en MC De Antrappers uit De Wijk (Wieker Meule). Iedereen die een motor rijdt kan meedoen om dit goede doel te ondersteunen. Het is de bedoeling dat er elke avond vanaf een andere locatie
wordt gestart. Deelname kost € 5,- per avond en wil men alle 4 avonden meerijden kan men een passe partout aanschaffen voor € 15,- Inschrijven kan vanaf 18.30 uur. Vertrek van 19.00 uur tot 19.30 uur. In de genoemde
volgorde. De routes worden voorgereden maar kunnen ook als GPX bestand worden ingeladen in GPS systemen.

MOTORTRAINING DINSDAG 1 MEI
Op dinsdag 1 mei is er een motortraining gegeven door Willem, Henry en Arend. De aanwezige Antrappers werden in drie groepen verdeeld en er werd een wegtraining gegeven in het Reestdal, waarbij de nadruk lag op bochtentechniek en gevaarsetting. Al met al een leerzame avond waar een ieder hopelijk zijn voordeel mee kan doen.

HEMELVAARTWEEKEND
We gaan komend Hemelvaartweekend, 10 t/m 13 mei, nog een keer naar Hotel Maas in Lutzerath. Het bevalt goed daar, de prijzen zijn oké, de omgeving is prachtig (Eifel) en de afstand is goed te overbruggen. Aanmelding is gestopt omdat we al over de limiet van 25 personen zitten. Het weer lijkt prima te worden en wordt het hopelijk weer een geslaagd weekend.

START TOERSEIZOEN
We zijn weer begonnen met de Dinsdagavondritten. Nu ook weer met telkens verschillende voorrijders en dan kom je weer op verrassende weggetjes uit. Vertrek altijd stipt 19.00 uur. Neem eens een keer een vriend(in) of kennis mee die ook graag wil motorrijden. Je kan een aantal keer proefrijden voor je lid hoeft te worden.

WEEKENDTOERRITTEN
Op zondag 27 mei wordt de “De Wieker Meuletocht” gereden, een rit van circa 200 km langs de molens in noordelijke richting Hopelijk is de opkomst bij de weekendtoerrittenweer net zo goed als vorig jaar. De volledige toerkalender staat op de site.

WEEKEND DRIE-DAAGSE
Van 27 t/m 29 juli is er weer een Weekend driedaagse door het Limburgse en Brabantse land. 3 dagen toeren en overnachten in Bourgondische sferen in een voormalig klooster in Son. Er zijn al 13 personen aangemeld en er is nog een enkele plaats vrij, dussss….. Opgave voor 20 mei bij Jannes Mennink.

CRISIS-CROSS
De CrisisCross op de Bloemberg is op 1, 2, en 3 juni 2018. Een weekend vol cross. Muziek en ander vermaak. Inschrijven voor enkele klasses is no mogelijk. Meer info op www.crisiscross.nl

AIRMILES
Aanvankelijk moest de Airmilespas van De Antrappers weg achter de balie van de Shell, maar de stoom is nu wat van de ketel en hij ligt er dus weer. Als je tankt laat dan je punten weer bij schrijven op de pas van De Antrappers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *