MAANDVERGADERING 7 JANUARI 2019 (Nieuw tijdstip!!!)
De maandvergadering van januari is op maandag 7 januari. Het bestuur begint samen met de leden om 20.00 uur, in Café De Wiekslag. Er wordt door het bestuur alleen nog voor vergadert als dat nodig blijkt. Dus nieuw tijdstip Clubavond/ vergadering in het vervolg om 20.00 uur !!!!
Dan toasten we op het nieuwe jaar en zal de organisatie van de OTR-rit leidend zijn.

OTR-RITTEN
De eerder afgelaste OTR-rit in Handel is nu op zondag 9 december.
Op vrijdag 28 december staat de laatste OTR-rit van het jaar weer op het progamma en wel de Stappersterveldrit in Staphorst. Lekker dichtbij, dus een hoop Antrappers aan de start. Zondag 10 februari is Eext (MON).
De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 17 maart 2019. Eind januari gaan we een zaterdagmiddag op pad om de bospaadjes op te snoeien.

GLAZEN HUIS VOOR ALS
Dit jaar hebben wij een aantal acties gedaan voor de stichting ALS. Harry Huisje en C0. organiseert in en rond zijn kroeg The Alley het Glazen Huis Gramsbergen, waarbij de opbrengst naar ALS gaat. Alles wat hiervoor geld rendeert wordt aangegrepen. Als Antrappers hebben wij geld ingezameld bij de Jaarvergadering (Rad van Fortuin), Hemelvaartrit en de ALS-Avondvierdaagse (met Balkbrug,Ommen en Slagharen) en de nodige donaties. Dit geld gaan wij aanbieden op zondag 30 december. Wij vertrekken dan om 14.30 uur met een bus vanaf het Clubcafe. Verwachte retourtijd is 22.00 uur. Wil je mee, doe dan even een WA-bericht naar Martin Vos of Jan Mennink of een mail naar motorclub@antrappers.nl

UNOX NIEUWJAARSDUIK
De Unox Nieuwjaarsduik is weer aanstaande. Op dinsdag 1 januari 2019 om 14.00 uur gaan we weer duiken voor doelen. De goede doelen zijn voor de Wieker Kaante: Speeltuinvereniging De Speulhorst en Zwembad De Slenken en voor de Rieverster Kaante de Peuterspeelzaal. Duik lekker mee en eventueel verkleed. Dus activeer familie en al je vrienden om een keer lekker mee te duiken. Weet je nog bedrijven die willen sponsoren dan kan dat natuurlijk altijd. Na afloop van de duik is er weer gelegenheid om te douchen onder de douches van de firma Huisjes en daarna lekker snert te eten en te toasten op een gelukkig 2019 in Cafe de Wiekslag of De Tente in IJhorst.

KNALBAL
Op zaterdag 22 december is er dit jaar een heus knalbal om kerst in te luiden!! Met muziek van De Wieker Streetband. Muziek van Johnny Cash tot Rammstein beloofd het een mooie avond te worden. Zorg dat je dit niet mist! De band begint om 22 uur, maar voor de goede plek ben je ook eerder welkom. Entree is 5 euro en consumptiemunten zijn er in overvloed.

NAVIGATIE-AVOND
Op vrijdag 25 januari 2019 wordt er een navigatieavond georganiseerd. De leden van de toercommissie zijn opgeleid om deze avond te verzorgen en we zullen samen met hen MyRouteApp en de routeplanning en ons eigen navigatie apparaat gaan behandelen. Dus neem je goed opgeladen apparaten mee. De avond wordt gehouden bij Cafe De Wiekslag en de aanvang is 20.00 uur.

JAARVERGADERING
De datum voor de jaarvergadering is vastgesteld op vrijdag 8 februari 2019. Het bestuur bereidt deze voor op de maandvergadering van 4 februari. Dan is er dus geen maand/clubvergadering.

MOBIEL GELUID
De club heeft een mobiele geluidbox aangeschaft die ook door de leden te gebruiken is. Middels bluetooth kan je allerleid apparaten koppelen en dus je eigen muziek bij een feestje draaien. Power zit er zat in en er zitten twee micofoons bij dus je kan ook Karaoken. Huurprijs voor leden is 10 euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *