ANTRAPPERTJE AUGUSTUS_SEPTEMBER

Algemeen, Nieuws 0 Comments

DINSDAGAVONDRITTEN

 De dinsdagavondritten lopen weer zeer goed qua opkomst.  Nu ook weer met telkens verschillende voorrijders en dan kom je weer op verrassende weggetjes uit. Vertrek altijd stipt 19.00 uur. Neem eens een keer een vriend(in) of kennis mee die ook graag wil motorrijden. Je kan een aantal keer proefrijden voor je lid hoeft te worden. En er zijn de laatste tijd al weer aardig wat nieuwe leden aangemeld.

WEEKENDTOERRITTEN

 Op zondag 2 september is er een toerrit richting Groningen van ongeveer 220 km.  De rit gaat naar het gebied van de noord Groningse polders en dijken.   Deze wordt voorgereden door Jan Mennink en het vertrek is om 09.30 uur bij Cafe De Wiekslag.  In de maand augustus zijn er in het weekend geen toerritten en zullen we het met de dinsdagen moeten doen.  De volledige toerkalender staat op de site.

WK MOTORCROSS ASSEN

Op zaterdag 15 en zondag 16 september wordt er op het TT circuit weer eenronde in kader van de WK cross verreden. Zaterdag de training en op zondag de wedstrijd, die we als club wel weer gaan bezoeken. Wij gaan de Antrappers de kaartjes met 15 euro korting per lid aanbieden. (40 ipv 55 euro p/p) Kinderen van leden kunnen mee voor 10 euro. De kosten van touringcar van Ten Heuvel Tours neemt de club ook voor zijn rekening. Opgave via Martin Vos:woody.vos@ziggo.nl dan wel zijn WhatsApp of motorclub@antrappers.nl. voor 27 augustus. Zie ook www.mxgp-assen.com

 FEESTAVOND NOVEMBER ??

De Feest/BBQ-avond van mei is vanwege te geringe opgave/belangstelling uitgesteld naar een nader te bepalen datum. Enkele bestuursleden zijn wat opties aan het bekijken en zoals het nu lijkt zullen we ergens in de maand november een gezellige clubavond proberen te organiseren. Blijf dus scherp!!

 OTR-RITTEN

Op zondag 2 september staat de eerste OTR-rit van het seizoen weer op het progamma. Dit is in Steenwijk gevolgd door de rit van Havelte begin oktober. Twee keer in het dikke zand van het militair oefenterrein, dus trainen!!!! Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

BEACHVOLLEYBAL CAFE DE WIEKSLAG

Vanuit cafe de Wiekslag organiseert een klein comitë dit beachvolleybal toernooi midden op de dorpsstraat in de Wijk.  Buiten de unieke sfeer en de gezelligheid wil de organisatie een bijdrage leveren aan de stichting Helden van Martijn  (ALS).  Het toernooi vindt plaats op zondag 26 augustus tegenover cafê de Wiekslag, De teams bestaan uit 4 tot 6 personen, waarvan minimaal 2 dames. De minimum leeftijd is 14 jaar. Belangstelling?? Formeer een team vanuit De Antrappers en geef je op via Whatsapp bij een van de bestuursleden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *