MAANDVERGADERING MAANDAG 7 MEI

De maandvergadering van mei is op maaandag 7 mei. Het bestuur begint om 20.00 uur, waarna de leden om 21.00 uur in Café De Wiekslag kunnen aansluiten.

FEESTAVOND/BBQ (Opgeven!!!)

De traditionele feestavond houden we dan toch maar weer op de woensdag voor Hemelvaart en wel op 9 mei. Inloop vanaf 17.30 uur. Na het borreluurtje beginnen we om 18.30 uur met de BBQ. Toegang is voor alle leden met partner, alsmede de helpers van de OTR-rit 2018, ook die geen lid zijn, gratis en is op basis van Ultra All-Inclusive. (Tot 24.00 uur) Kunnen de Hemelvaart rijders ook nog een goede nacht maken. Wel even opgeven, voor 1 mei, als en met wie je komt via motorclub@antrappers.nl of een WAppy naar Jan Mennink of Martin Vos. Dit voor de inkoop van de catering. Dus allemaal komen!!

MOTORTRAINING DINSDAG 1 MEI

Er is geprobeerd om in de maand april of mei weer een motortraining voor wegmotoren in eigen beheer te organiseren. Twee trainers zijn hiervoor benaderd. Op een zaterdag wordt moeiloijk. Het wordt nu dinsdag 1 mei.
We beginnen om 19.00 uur en gaan met een aantal cursisten die zich hadden aangemeld beginnen. Probeer uiterlijk om 18.45 uur bij De Wiekslag te zijn. We hopen twee sessies te kunnen doen. De rest van de leden kan dan toeren en zijn dan eventueel op een andere dinsdag aan de beurt.
Ook als het weer wat minder is gaat de training in ieder geval door.

HEMELVAARTWEEKEND

We gaan komend Hemelvaartweekend, 10 t/m 13 mei, nog een keer naar Hotel Maas in Lutzerath. Het bevalt goed daar, de prijzen zijn oké, de omgeving is prachtig (Eifel) en de afstand is goed te overbruggen. Aanmelding is gestopt omdat we al over de limiet van 25 personen zitten. (en er is een reservelijst

START TOERSEIZOEN

We zijn weer begonnen met de Dinsdagavondritten. De 1e rit waren we met 4, vervolgens 8 en afgelopen dinsdag met 17 motorrijders. En ook met telkens verschillende voorrijders kom je weer op verrassende weggetjes uit. Vertrek altijd stipt 19.00 uur. Neem eens een keer een vriend(in) of kennis mee die ook graag wil motorrijden. Je kan een aantal keer proefrijden voor je lid hoeft te worden.

WEEKENDTOERRITTEN

Op zondag 22 april is de eerste weekendtoerrit. Vertrek 09.30 uur. Via Hellendoorn met mooie kronkels naar de kop van Overijssel met als voorrijder Wim de Boer. Op zondag 27 mei wordt de “De Wieker Meuletocht” gereden, een rit van circa 200 km langs de molens in noordelijke richting Hopelijk is de opkomst bij de weekendtoerrittenweer net zo goed als vorig jaar. De volledige toerkalender staat op de site.

WEEKEND DRIE-DAAGSE

Van 27 t/m 29 juli is er weer een Weekend driedaagse door het Limburgse en Brabantse land. 3 dagen toeren en overnachten in Bourgondische sferen in een voormalig klooster in Son. Er zijn nog enkele plaatsen vrij, dussss…..
Opgave voor 20 april bij Jannes Mennink

AIRMILES

Aanvankelijk moest de Airmilespas van De Antrappers weg achter de balie van de Shell, maar de stoom is nu wat van de ketel en hij ligt er dus weer. Als je tankt laat dan je punten weer bij schrijven op de pas van De Antrappers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *