Antrappertje December/Januari

Algemeen, Nieuws 0 Comments

OTR-RITTEN
Op donderdag 28 december staat de laatste OTR-rit van het jaar weer op het progamma en wel de Stappersterveldrit in Staphorst. Lekker dichtbij, dus een hoop Antrappers aan de start. De rit van de Antrappers is voorlopig vastgesteld op zondag 18 maart 2018. De week ervoor is Ruinen en Holten. Zondag 4 februari is Eext (MON) Zie voor info/kalender ook www.enduro.nl

GLAZEN HUIS VOOR ALS
Dit jaar hebben wij een aantal acties gedaan voor de stichting ALS. Harry Huisje (Nee, niet die) organiseert in en rond zijn kroeg The Alley het Glazen Huis Gramsbergen, waarbij de opbrengst naar ALS gaat. Alles wat hiervoor geld rendeert wordt aangegrepen. Als Antrappers hebben wij geld ingezameld bij de Jaarvergadering (Rad van Fortuin), OTR-rit, ALS-Avondvierdaagse (met Balkbrug,Ommen en Slagharen) en de nodige donaties. Dit geld gaan wij aanbieden op vrijdag 29 december. Wij vertrekken dan om 14.30 uur met een bus vanaf het Clubcafe. Verwachte retourtijd is 22.00 uur. Op deze dag is de jubileummiddag van 5 jaar Glazen Huis Gramsbergen en dus bij uitstek geschikt voor een bezoekje. Wil je mee, doe dan even een WA-bericht naar Martin Vos of Jan Mennink of een mail naar motorclub@antrappers.nl

UNOX NIEUWJAARSDUIK
De Unox Nieuwjaarsduik is weer aanstaande. Op maandag 1 januari om 14.00 uur gaan we weer duiken voor doelen. De goede doelen zijn voor de Wieker Kaante: Stichting Sint in De Wiek en voor de Rieverster Kaante de Uitkijktoren. Zij willen De Wiek kennelijk een beetje in de gaten houden. Doe lekker mee en eventueel verkleed. Dus activeer familie en al je vrienden om een keer lekker mee te duiken. Ook een goed moment om te beginnen met sporten en te stoppen met roken!!! Weet je nog bedrijven die willen sponsoren dan kan dat natuurlijk altijd. Atlas Sport heeft alweer het voortouw genomen met een leuke donatie. Na afloop van de duik is er weer gelegenheid om snert te eten en te toasten op een gelukkig 2018 in Cafe de Wiekslag.

WINTERSTALLING en -SHOW
Wil je je motor deze winter een beurtje laten geven en perfect laten overwinteren? Denk dan eens aan de motorzaken die onze club sponsoren. Zij bieden allen leuke en passende winteracties aan. En je kan volgend voorjaar gelijk weer zonder zorgen opstappen op een schone en up to date machine. Ook hebben de meeste zaken weer een eindejaarsshow met aanbiedingen!!

WINTERACTIVITEIT.
Als er nog leden zijn met een voorstel voor een leuke winteractiviteit, mail dat dan even naar motorclub@antrappers.nl of meld het bij een van de bestuursleden.

JAARVERGADERING 2018
De Jaarvergadering van 2018 is voorlopig vastgesteld op vrijdag 9 februari 2018. De aanvang is om 20.00 uur in het clubcafe De Wiekslag. De reguliere clubvergadering op maandag 5 februari vervalt hierdoor. Het bestuur bereid op deze avond de jaarvergadering dan voor.

NAVIGATIE
In februari gaan een viertal leden van de toercommissie een cursus volgen bij Mr. GPS Hans Vaassen en zullen daar opgeleid worden tot Kernintructeur Navigatie.
Zij zullen dan ook een navigatieavond voor de leden kunnen organiseren en zijn binnen de club de experts en vraagbaak op navigatiegebied voor zowel TomTom als Garmin en de MyRoute-app. Dus bij vragen of probleempjes……!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *