MOTORCLUB DE ANTRAPPERS

Opgericht op 14 april 1980. De Club bestaat voornamelijk uit toer- en off the road rijders. Er worden diverse evenementen georganiseerd. Waaronder vele toerritten, een Off-road rit, Classic Grasbaanrace en een Patatrace. Op 1 januari is er jaarlijks een Nieuwjaarsduik, waarbij voor een goed doel gedoken wordt. Lid worden? Vul het contactformulier in en mail dit naar motorclub@antrappers.nl. Voor meer info klik hier.

Read More
Het weer en regenradar
de Wijk
Weeronline.nl - Meer weer in IJhorstweeronline.nl Altijd jouw weer

Kalender

< 2019 >
Februari
ZoMaDiWoDoVrZa
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728  

 

Sponsor van de maand

 

Hoeve Motoren (Bertjan : 06-22601182)
Backxlaan 39a,7711 AA Nieuwleusen, info@hoevemotoren.nl

HOEVE MOTOREN powered by Bertjan.

Motorrijden is iets wat in onze familie veel voorkomt en wat ik dus ook veel gedaan heb. Sleutelen aan motoren vind ik leuk, ook het oplossen van storingen en problemen zie ik als een uitdaging. Het begon met het sleutelen aan brommers. Daar veranderde ik steeds iets aan zodat ie steeds harder liep. Dan sleutelde ik ook aan de brommer van een vriend om die dan weer harder te laten lopen, zodat die dan ook weer niet te ver achterbleef. Na mijn opleiding MTS Autotechniek kon ik bij mijn stageplek Ter Braake Motoren in Nijeveen blijven werken. Daarna werkte ik ruim zeven jaar bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen, vervolgens nog zeven jaren bij Bisschop Motoren in Punthorst.

In februari 2014 heb ik de kans gekregen om voor mij zelf te beginnen met een eigen motorzaak Hoeve Motoren. Inmiddels heb ik een monteur in dienst en onze showroom is afgelopen maanden twee keer zo groot geworden. We zitten op een super locatie midden in het dorp Nieuwleusen.
In onze showroom kunt u zien welke gebruikte motoren en motor accessoires er aangeboden worden. We hebben helmen van MT en SHARK en kleding van IGM en RICHA. Kleine reparaties doen wij direct voor u. Voor de grotere reparaties kunt u altijd een afspraak maken. De winter is uitermate geschikt voor het uitvoeren van winterbeurten en groot onderhoud. In de winter halen we u motor eventueel op en als hij klaar is wordt hij dan weer thuisgebracht. Rijdt u liever niet in de winter ? Het is mogelijk om uw motor te stallen in onze droge en warme winterstalling.

Let op onze scherpe actie : winterbeurt en stalling voor maar € 149,-

 

NIEUWSBRIEF

Bekijk onze nieuwsbrieven en meld je aan. Zo ben je altijd op de hoogte van ontwikkelingen binnen onze vereniging. Lees meer...

SPONSORS

Als je op de betreffende Sponsor/Adverteerder klikt wordt je eventueel doorgelinkt naar hun eigen site. Dit is een gratis service van motorclub De Antrappers